Тази събота социалният ъндърграунд "Отечествен фронт" показва един необичаен празничен проект, в който Николета Лозанова се среща и запознава със своите facebook-приятели.

"Отечествен фронт" ви е приготвил новогодишен подарък. Нашият подарък е точно такъв, какъвто си го поръчахте и какъвто го заслужавате. Ще дам отговор на въпроса ви защо сериозен журналист снима толкова често Николета Лозанова. Ще ви покажа хората, които я обичат и боготворят", разказа Мартин Карбовски.

"Как стигнахме дотук? Всеки път, когато Николета идва в предаването ни, отвън я чакат тълпи почитатели. Ние изследваме явлението Николета. А явлението Николета се дължи на нейните фенове и Фейсбук", допълни водещият.

Феновете на Николета Лозанова трябва да бъдат изучавани в БАН - те са като малки джуджета, които трепетно очакват своята приказна Снежанка, с надеждата, че тя ще ги докосне с вълшебна пръчица и ще ги пренесе в приказния свят на богатите и известните.

"Тя е много известна, но е и земна. Повечето такива известни хора не можеш да се докоснеш до тях, а тя е много мила, дружелюбна, грабва те веднага, когато я видиш. Всички я харесват, всички искат да са като нея и всъщност ти можеш да се докоснеш до нея - тя ти го позволява", коментира Карбовски.

Феновете на Николета казват всичко. Те са от различни градове, на различни възрасти, но всички са привлечени от едно и също нещо - известността, сексапила и имиджа й. А Николета Лозанова е царицата на имиджа. В нейна помощ е Фейсбук, който осигурява почти неограничен приток от възхита и почитание, което ние демократично наричаме "приятелство".

„Отечествен фронт" сбъдва мечти и е време лайкнатите приятели да получат своята голяма награда - да се срещнат с Върховния администратор на тяхната група, архитекта на тяхната вселена - Николета Лозанова. А дали ще има какво да си кажат?

"Снимам Николета Лозанова, защото я гледате! Иначе нямаше да я снимам, а щях да се опитам да се оженя за нея", коментира Карбовски. "Отечествен фронт" не е само война. Ние сбъдваме мечтите ви. Ако искате да се срещнете с ваш идол - обадете се на нас. Но трябва да има какво да му кажете, не трябва да си гълтате читанката.

Това беше нашият новогодишен подарък за вас, зрителите и феновете. За нас пък остава излишно високият рейтинг и отново тъпият въпрос "Защо снимаш Николета?". Аз снимам всички. За мен всички са равни - на вас повечето ви са омразни. Един ден ще се разбере дали Ники е истинска звезда - просто трябва да има свое предаване. Дотогава, признайте си, сексапилът на Николета вълнува, а днес половината от телевизията е сексапил, другата половина съм аз и Кеворк Кеворкян. Само дето ексклузивни права над сексапила на Николета има единствено тоя пусти Валери", допълва Карбовски.