Мишел Бонев направи своя дебют със "Сбогом, мамо", като направи неговата предпремиера днес пред журналисти.  Утре ще бъде Галапремиерата на филма в The Mall (Стамболийски), където не една и две светски персони ще минат по червения килим, за да изгледат лентата.

"Много неща се изписаха, много обиди. Не мога да не се направя, че нищо не е било. Можеше да се заведат и дела, но аз съм тук, за да работя", каза Мишел Бонев.

"Написах сценария за 5 години, а го изживях за 30", каза още Бонев. Тя не скри, че филмът е автобиографичен и описва нейната съдба и тази на сестра й. Мишел сподели, че първоначално мислела да запази в тайна този факт, но преди месец решила да каже, че филмът показва нейната съдба, за да покаже на всички онези, които имат сходна на нейната съдба, че могат да намерят сили и да издържат.

Мишел разкри още, че младежките й години не са били никак леки -  баща й я изоставя, с майка си не се разбират и дори на 17 г. прави опит за самоубийство. Именно тежкото детство й създава и проблеми с мъжете. На 19 години се омъжва, но признава, че имала труден брак и се по-късно се развежда.

Майката на Мишел Бонев във филма е изиграна легендарната Татяна Лолова. "Избрах нея, защото ми трябваше Алиса в Страната на чудесата, каквато е самата тя в живота", сподели чаровната Бонев.

Лолова не пропусна да върне комплимента, като каза, че Мишел "излъчва добронамереност и красота".

Филмът "Сбогом, мамо" струва 4,300 млн. евро с промоцията, която е направена и в Италия, като 5 % са от държавния ни бюджет (215 000 лв.). Целта на Мишел Бонев е лентата да бъде разпространена освен в България и Италия, също в Испания, Франция, Германия, САЩ.

"Тук съм, за да остана, а не само да мина" каза откровено блондинката.