Днес приключва традиционната кампания на БГ РАДИО Бъди звезда на бала. Звездният кавалер тази година - неустоимият Орлин Павлов, избра да придружи абитуриентка от Русе на бала й този петък.

Победителката се казва Калина Тонева и тя безспорно ще Бъде звездата на бала си, който ще се проведе в петък в крайдунавския град.

Късметлийката, избрана сред стотиците абитуриентки, кандидатствали в кампанията на БГ РАДИО, казва за Орлин, че той за нея е мъжът мечта! Авторката на писмото, която певецът избра да придружи в балната й вечер, учи в Националното Училище по Изкуствата "Професор Веселин Стоянов" - гр. Русе със специалност Класически танци и го е впечатлила с оригиналното си писмо, построено върху цитати от песни на Орлин. Ето част от него:

Може да не се казвам Лорейн, но мисля, че не заслужавам да бъда Alone. Всяка година по същото време много хора завършват образованието си и имат бал. Пак там, в град Русе, те пеят и се веселят. Аз не те моля, но искам нещо просто: Обичай ме за пет минути, колкото ще е моят звезден миг. Мечтаеш ли, аз вярвам, че ще се случи. Може би това е Сладка Отрова, но ще се рискувам и ще я изпия.

Орлин и екип на БГ РАДИО заминават за Русе този петък, за да направят звездната вечер на Калина наистина незабравима. Бъдете на честотата на най-българското радио през целия ден в петък, за да станете свидетел на емоциите на победителката в преките включвания и очаквайте скоро снимки от вълшебния й бал на 21 май в Русе на сайта на радиото.