Габриела Василева от Бяла Слатина стана Мис УНСС 2011 на конкурса, организиран от Студентския съвет при университета. Красавицата, която демонстрира завидна самоувереност, е първокурсничка по финанси, а хобито й са индийските танци. Тя обаче разочарова мъжката част от публиката, защото се оказа, че си има приятел от близо 10 години.

Журито реши да я подхлъзне с въпроса на кого и защо се възхищава. Оправната мома от Бяла Слатина отвърна, че се прекланя пред всички патриоти, дали живота си за България, но сред нейните кумири е и Стефка Костадинова.

При мъжете титлата спечели Васил Йовчев на 21 години от Стара Загора.

В журито, което избра победителите, бяха Мис България 2005 Роси Иванова, Мис България 2007 Юлия Юревич, Мисис България 2007 Мариана Маринова, Мисис България 2009 Лазарина Стефанова, водещата Радост Драганова и ексадреналинката Жана.

Конкурсът за Мис и Мистър УНСС беше съпътстван от благотворителната кампания на университета „Аз помогнах" и всички събрани средства от покани бяха преведени по сметката на кампанията в помощ на детския социален дом „Даскал Ботю" в Калофер.