Тази вечер е финалът на първия семеен сезон на риалити формата Big Brother. Кое семейство ще си тръгне с голямата награда от 200 000 лева, семеен автомобил и апартамент?

Шоуто започва в 18:00 часа и ще продължи четири часа. Телевизионният маратон ще бъде прекъснат от централната емисия Календар в 19:00 часа.

В Big Brother Live финалистите ще изпълнят артистична задача по техен избор.

Кузмови ще изпълнят трагикомичен етюд, представящ живота в неговите възходи и падения. Помощник на Веско и Ели е българският мим Ники Сотиров.

Чипеви ще изпеят песента „И това е любов" на фолк звездата, победител в първия ВИП сезон на Big Brother, Константин.

Стефанови ще пленят зрителите с горещ латино танц по хореография на Светлин Димитров - многократен шампион и победител във ВИП Денс .

Колеви залагат на българските народни танци, с помощник Стефан Витанов - хореограф на народните танци във ВИП Денс.

Едно от изпитанията за семействата по пътя към голямата награда довечера ще бъде даването на обет за вярност за предстоящия им семеен живот. Психологът Ани Владимирова ще коментира откровенията между партньорите.

Защитници на финалистите ще бъдат известни личности и техни роднини. Гости в студиото на Big Brother Live ще бъдат режисьорът Андрей Слабаков, актьорът Влади Въргала, певицата Ваня Щерева и Мисис Свят 2004 Румяна Маринова.

Финалът тази вечер ще направи щастлив не само финалиста, но и някой от зрителите, гласували за него. Съквартирантите са заложили част от наградата си за гласувалите за тях зрители. Залозите са между 40 000 и 100 000 лева, а едно семейство е заложило дори колата.

Кой, колко е заложил? Кое семейство е най-симпатично на зрителите? Кой ще спечели Big Brother family?

Отговорите - тази вечер от 18:00 до 23:00, само по Нова телевизия.