Помним какъв шум се вдигна през 2016 г. около първия сезон на "Западен свят". Сериалът заинтригува много хора и беше сочен за наследник на Game of Thrones. Е, за жалост големите очаквания, свързани с наследството, не бяха оправдани, но това не е, защото "Западен свят" не струва. Просто светът на Джордж Р.Р. Мартин е друга бира.

Венсан Касел, "Западен свят" и какво да очакваме от сезон 3

Венсан Касел влиза в "Западен свят"

Френският актьор с ново участие

Миналата година видяхме втория сезон, в който роботите най-накрая успяха да осъществят своя бунт срещу системата на парка. Не закъсня и новината, че сериалът ще бъде подновен за трети сезон, в който ще видим и нови лица. Сред тях са Арън Пол и Венсан Касел.

HBO обявиха, че новият сезон ще види бял свят чак през 2020 г., но вече пуснаха първи тийзър, което малко странно. Когато го излгедахме, обаче разбрахме, че няма нищо странно, защото не ни разкрива почти нищо значимо от сюжета, а има за цел да ни запознае с героя на Арън Пол, който все още не знаем как се казва.

Антонио Бандерас в "Западен свят" - ще участва ли в третия сезон на сериала

Влиза ли Антонио Бандерас "Западен свят"

Добър или лош ще бъде Зоро

Става ни ясно, че героят му е уморен от това да живее в свят, в който всичко е синтетично и му е писнало да го лъжат. Човекът просто иска нещо истинско. Търсейки го попада на Долорес, а добре знаем, че е далеч от истинска.