Вторият сезон на "Западен свят" остави за трети почти толкова въпросителни, колкото и първият - за втори. Но ние точно това искаме, сериал, който да не ни дава мира, като Game of Thrones например.

"Западен свят" ще има и трети сезон

"Западен свят" ще има и трети сезон

Добри новини за феновете на сериала

Че "Западен свят" ще се завърне с трети сезон, се знае отдавна. Разбира се, няма кой знае колко подробности. И ако преди няколко седмици стана ясно, че Арън Пол ще се присъедини към сериала, то сега научаваме нещо още по-вълнуващо. 

По информация на That Hashtag Show, HBO искат да привлекат Антонио Бандерас в "Западен свят". А ролята му трябва да бъде на злодей. Тук трябва да си спомним "007 координати: Скайфол". А трябва, защото според източниците на сайта героят на Бандерас в сериала ще носи същото име като този на Хавиер Бардем от "Скайфол".  

Ако всичко това се окаже истина и Бандерас бъде привлечен в "Западен свят", героят му със сигурност ще бъде свързан по някакъв начин с Делос. Снимките на третия сезон на сериала трябва да започнат през март 2019 г., а най-вероятно ще го видим на малкия екран през 2020 г. 

В кошницата с изненади обаче има още нещо. Отново според That Hashtag Show, Лиза Джой е разкрила пред свои колеги, че третият сезон на "Западен свят" ще бъде радикално различен. Не сме сигурни това какво трябва да означава, но поне звучи интересно.

Разбира се, нищо не е потвърдено официално от HBO, но сме склонни да вярваме. Или поне така ни се иска.

"Западен свят", сезон втори, епизод първи

"Западен свят", сезон втори, епизод първи

Какво видяхме, какво очакваме

А, и да не забравим - името на героя на Бардем от "Скайфол", за който стана дума по-горе, е Силва.