Спокойно можем да кажем, че Вин Дизел има доста фенове по света. Със същата увереност знаем обаче, че и онези, които изобщо не харесват актьора, не са малко.

„Блъдшот“, Вин Дизел и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от „Блъдшот“ с Вин Дизел

Най-новият комиксов герой е вече тук

Без значение в кой от двата лагера сме ние, оказва се, че в този на почитателите на Дизел е не кой да е, а Стивън Спилбърг.

Това разкри самият актьор в интервю за The National. Вин Дизел казва, че наскоро е говорил със Спилбърг и двамата са обсъдили съвместната им работа по "Спасяването на редник Райън" (1998 г.).

Режисьорът му е казал, че тогава не само го избрал за роля във филма, но в същото време тайно е оформял режисьора в него.

От думите на Дизел става ясно, че Стивън Спилбърг смята, че актьорът е режисирал прекалено малко филми, което е истинско престъпление срещу киното. И той трябва да се замисли отново да седне на режисьорския стол.

Стивън Спилбърг, "Индиана Джоунс 5", Джеймс Манголд и смяната на режисьорите

Стивън Спилбърг се отказва от "Индиана Джоунс 5"

Ето и кой ще го замести

Всъщност Вин Дизел вече е режисирал няколко късометражни проекта, но най-солидната му работа е по "Бездомници" (1997 г.). Във филма той влиза в ролята както на режисьор, така и на продуцент и актьор.