Трудно е да скрием, че сериалът на BBC America - "Убивайки Ийв", е сред любимите ни за изминалата 2018 г. Няма място за носталгия обаче, защото премиерата на втория сезон наближава.

Netflix, Killing Eve, Сандра О, Джоди Комър и защо стрийминг платформата препоръчва да гледаме сериала

Кой сериал ни препоръчва Netflix

Killing Eve е толкова добър, че не се сдържаха

Тя ще бъде на 7 април, което официално превръща месеца в най-якия от цялата година, защото през април започва и Game of Thrones. 

По повод наближаващия старт на "Убивайки Ийв" Сандра О и Джоди Комър застанаха пред обектива на Джеймс Уайт. В резултат на което получаваме много яки снимки за Entertainment Weekly. 

Но към това трябва да прибавим и някои неща, които двете казаха. Вторият сезон ще бъде изпълнен с опасности, но такива реално е имало и по време на снимките. 

Джоди Комър, която влиза в ролята на Виланел, споделя, че е имало сцена, в която героинята ѝ яде спагети, но по нейния си детски и леко нестабилен начин. Комър до такава степен се е вживяла в ролята, че се е задавила със спагетите и се е наложило намесата на лекар.  

Сандра О и Джоди Комър казват, че във втория сезон Виланел ще бъде много ядосана на Ийв за това, че се опита да я убие, но загатват, че у нея се прокрадват и други чувства. 

Двете ни подсказват, че вторият сезон на "Убивайки Ийв" ще скъса с играта на котка и мишка, защото котките вече са две и не е ясно как ще се разберат помежду си.  

"Убивайки Ийв", Сандра О, Джоди Комър и първи тийзър на втория сезон на сериала

Най-красивият наемен убиец се завръща

Получихме премиерна дата, а вече имаме и първи тийзър