През последните няколко години Netflix бълва изключително много продукции и всички са качествени. 

"Златен глобус" 2019 - наградите бяха връчени

Кои са големите победители от наградите "Златен глобус" 2019

"Бохемска рапсодия" беше отличен, разбира се, но кой открадна шоуто

Последният им хит се оказа Bird Box със Сандра Бълок, но стрийминг платформата обърна внимание на друг сериал, който дори не е техен. Става дума за Killing Eve, за който Сандра О спечели "Златен глобус" за най-добра актриса в драматичен сериал.  

В официалния си профил в Twitter Netflix даде съвет на всички свои потребители и фенове, а именно да гледат Killing Eve. Според тях продукцията на BBC America е показано за това как трябва да изглежда един сериал, наблягайки на сценария, режисурата и актьорската игра. 

Bird Box, Сандра Бълок, Netflix и какъв рекорд постави филмът в стрийминг платформата

Апокалиптичен филм превъртя Netflix

Bird Box със Сандра Бълок постави рекорд

Стрийминг платформата съветва всеки, който прочете поста, да отдели време, за да гледа Killing Eve, защото Сандра О и Джоди Комър правят невероятни неща. Като фенове на сериала с две ръце подкрепяме твърденията на Netflix и заставаме зад тях. 

Стрийминг платформата дори отиде по-далеч. Техен потребител написа като коментар, че не може да намери сериала при тях, а те отговориха, че може да го гледа в платформата на конкурентите от Hulu.  

Първият сезон на Killing Eve тръгна през април 2018 г. и бързо спечели сърцата на феновете. В него виждаме как Сандра О влиза в ролята на Ийв, агент по сигурността в MI5. Поредица от добре изпипани убийства преплита пътя ѝ с този на Виланел (Джоди Комър), наемен убиец с доста интересни способности и нестабилна психика.  

Бил Гейтс и "Силициевата долина" - защо магнатът препоръчва да гледаме сериала

Сериалът, който Бил Гейтс препоръчва да гледаме

Силициевата долина има своите тайни

Добрата новина е, че през тази година ще излезе втория сезон, който отново трябва да видим през април.