Само преди няколко часа в САЩ се проведе най-грандиозното спортно събитие на континента - Супербоул 2019. Ню Ингланд Пейтриътс не оставиха никакъв шанс на Лос Анджелис Рамс и спечелиха титлата. 

Maroon 5 ще пеят на Супербоул 2019

Кой ще пее на на Супербоул 2019

Очаква ни голямо шоу

Ние обаче не се вълнувахме толкова от това, което се случва на терена. Причината е, че всяка година на полувремето зрителите биват обсипани от реклами и трейлъри на предстоящи филми. Това е така, защото Супербоул е най-гледаното спортно събитие в САЩ и привлича милиони зрители. 

Ето по-интересните трейлъри, които видяхме: 

"Отмъстителите: Краят"

Просто няма как да не започнем с най-очаквания филм за тази година. В края на миналата видяхме първия трейлър, който ни грабна здраво. 

Avengers: Endgame - първи трйлър и официално заглавие на филма

Първи трейлър на последния филм за Отмъстителите

Краят е част от приключението

На полувремето получихме нов, който е по-скоро тийзър, защото е с продължителност едва 30 секунди. Започва се с опустошените улици, защото щракването на Танос затри 50% от хората. След това виждаме Стив Роджърс на нещо като сбирка за хора, които търсят начин да се справят със смъртта на свои близки. 

А думите му са красноречиви: "Някои хора продължават напред, но не и ние." Това ни потвърждава, че остатъкът от Отмъстителите няма да се предадат. 

Виждаме също така Тони Старк и Небула в космоса. Положението им в първия трейлър беше отчайващо, но тук те работят върху нещо, което се надяваме, че ще ги спаси. 

По всичко личи, че Тор и Рокет (който също се оказва жив) са тръгнали по петите на Танос. Жив се оказва и Джеймс Роудс (Бойната машина). Ще бъде епично, но не сме и очаквали нещо по-различно. 

Премиерата на Avengers: Endgame е на 26 април 

"Капитан Марвел"

Това полувреме се оказа направо супергеройско, защото и "Капитан Марвел" се сдоби с 30-секунден трейлър. В него виждаме малко повече от живота на Карол Денвърс, преди да се превърне в Капитан Марвел. По-високо, по-далеч, по-бързо - общо взето това е мотото. 

"Капитан Марвел" с Бри Ларсън - специален поглед към филма

Специален поглед към един от най-силните супергерои на Marvel

Карол Денвърс е само началото

И още един път се убеждаваме, че силите, с които се е сдобила, са огромни. 

Премиерата на "Капитан Марвел" е на 8 март

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу"

В петък Дуейн Джонсън ни зарадва с първия трейлър на филма, но реши, че това не е достатъчно. И така получихме нов трейлър, но значително по-къс. 

За съжаление не ни разкрива нищо ново, а очаквахме да го направи. Това малко ни разочарова, но концепцията на филма продължава да ни радва. В "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" ще видим как нечовешки силният Брикстън (Идрис Елба) се изправя срещу старите познайници Люк Хобс (Джонсън) и Декард Шоу (Джейсън Стейтъм). 

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу", Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и първи трейлър на филма

Първи трейлър на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу"

Какво са ни приготвили Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Феновете на "Бързи и яростни" знаят, че тези двамата се мразят в червата, но ще трябва да се заобичат, защото сестрата на Шоу е отвлечена от Брикстън и само екипната работа може да я спаси. 

Премиерата на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" е на 2 август

"Историята на прислужницата"

Още миналата година стана ясно, че сериалът ще има и трети сезон, но Hulu до този момент не казваха нищо ново. Ето че Супербоул 2019 се оказа правилното място за първия тийзър на предстоящия сезон. 

Първите 15 секунди изглеждат като утопия, в която все повече жени работят, раждат и Америка се е събудила. Точно като предизборната реклама на Роналд Рейгън през 1984 г. 

Да, ама не - в света на Офред (Елизабет Мос) това е само хубав сън. Защото веднага след това виждаме хиляди прислужници строени като войници. Концепцията на новия сезон все още не е ясна, но този тийзър подпали интересна ни. 

Hulu с промяна в абонаментните планове

Hulu става по-евтин

Основният пакет става по-евтин, но това не важи за останалите

Към този момент Hulu още не са оповестили премиерна дата за третия сезон. 

"Алита: Боен ангел"

Получихме и почти 40 секунди от предстоящия филм на Джеймс Камерън. В него ще видим как в бъдещето роботите ще бъдат нещо обичайно, че даже ще изместят хората. Алита (Роза Салазар) е киборг, загубил паметта си, но не и смъртоносното си обучение. 

Д-р Дайсуке Идо (Кристоф Валц) я намира и разбира, че е специална, защото в нея има технология, която не е срещана от векове. Тя обаче се оказва преследвана точно заради това. Виждаме и Мехершала Али в ролята на Вектор, който май ще бъде лошият. 

Премиерата на "Алита: Боен ангел" е на 15 февруари

Hanna 

Още един сериал, който намери мястото си на Супербоул, но този е изцяло нов. Hanna е базиран на едноименния филм от 2011 г. и разказва за Хана - момиче, отгледано в пълна изолация в горите на Източна Европа. 

Първите години от живота си тя прекарва в обучение как да убива преследвачите, които искат смъртта на баща ѝ. Пълният ѝ потенциал ще бъде разгърнат, когато ЦРУ я разделя от баща ѝ, и се налага да оцелява сама. 

Първият сезон ще бъде от осем епизода и трябва да бъде в Amazon Prime през март. 

"Играта на играчките 4"

Носталгията е много силна, когато стане дума за този филм. В "Играта на играчките 4" Уди ще бъде в нова стая, собственост на друго дете - Бони. Там той ще се срещне с играчки, сглобени от различни предмети. 

В разпространения тийзър обаче не виждаме никаква стая, а панаир и по някаква причина Баз Светлинна година е изложен като награда. Той се запознава с новите герои Дъки и Бъни, които са доста лоши момчета. 

Премиерата на "Играта на играчките 4" е на 21 юни