Когато разбрахме, че Джордж Р. Р. Мартин подготвя две книги, които ще ни разкрият каква е историята на Вестерос - 300 години преди познатото ни действие в "Песен за огън и лед" и сериала Game of Thrones, сърцата ни прескочиха и взеха три удара за един.

Fire and Blood - новата книга на Джордж Р. Р. Мартин

Новата книга на Джордж Р. Р. Мартин за огън, кръв и дракони

Коя и кога

Не ни стигаше напрежението около последния сезон на сериала, а към него добавиха и тръпненето кога ще разлистим страниците на Fire and Blood - така ще се казват новите книги. Е, сега има още новини, които хем ни радват много, хем ни оставят без дъх. 

Защото освен че ще прочетем какво се е случило 300 години преди "Песен за огън и лед", ще можем и да го видим. Точно така, и тези книги ще бъдат екранизирани от HBO. 

Как се забавляват звездите от Game of Thrones

Как се забавляват звездите от Game of Thrones

Майката на драконите знае как се прави

Информацията на Deadline е, че Джордж Р. Р. Мартин и Джейн Голдман ще работят върху написването на сценария и ще продуцират новия сериал.

Планината от Game of Thrones постави световен рекорд

Планината от Game of Thrones постави световен рекорд

Хафтор Бьорнсон и нечовешките рекорди

А от него (ние поне) очакваме да разберем каква е тъмната историята на Вестерос, какъв е истинският произход на белите бродници, как са се зародили и оформили познатите ни родове и още куп, куп въпроси.