На 21 декември в платформата на Netflix беше пуснат един наистина интригуващ филм - Bird Box

Новите филми и сериали на Netflix през декември

Новите филми и сериали на Netflix през декември

Ще падне голямо гледане по празниците

Филмът е апокалиптичен и един ден в Европа се появява мистериозна сила, която кара хората да се самоубиват. Тя обаче бързо достига и до САЩ, където живее Малъри (Сандра Бълок). 

Тя губи най-близките си, защото се самоубиват, виждайки тази мистериозна сила. За да оцелеят, хората трябва да стоят по домовете си и в никакъв случай да не поглеждат навън. Ако им се наложи да излязат за храна, то те трябва да бъдат с превръзки на очите, за да не загубят живота си. 

Сандра Бълок, Киану Рийвс и "Скорост" - какво е имало между двамата

Кога Сандра Бълок си е падала по Киану Рийвс

Не можем да я виним за това

Във Bird Box, освен Сандра Бълок, виждаме Джон МалковичСара Полсън, Треванте Роудс, рапарът Machine Gun Kelly и други. 

Филмът е добър и го препоръчваме, защото ни държи под напрежение почти през цялото време. А твърдението ни, че си заслужава гледането, се доказва от рекорда, който постави в Netflix. 

За първите седем дни от пускането в платформата Bird Box е бил гледан от над 45 милиона акаунта. Това превръща филма в най-гледаната продукция на Netflix за първите седем дни от пускането ѝ. 

Новите филми и сериали на Netflix през януари

Новите филми и сериали на Netflix през януари

2019 г. започва обещаващо

Няма как да не се досетим, че действително много повече от 45 милиона души може да са гледали филма, защото от един акаунт Bird Box може да бъде гледан от цялото семейство например.