Сагата "Междузвездни войни" има милиони фенове по света. Милиона са и доларите, които всеки филм от поредицата докарва на създателите си. Изключение не направи и "Соло: История от Междузвездни войни", който макар и да оправда предварителните финансови разчети, се оказа нещо много под очакванията, а и разочарова доста фенове. 

"Междузвездни войни", "Rogue One: История от Междузвездни войни" и още нови части

"Междузвездни войни" на сериал

Коя предистория ще проследи

След неубедителното му представяне последваха новините, че ще видим "Междузвездни войни" и под формата на сериали. Единият вече е ясен и ще представи предисторията на "Rogue One: История от Междузвездни войни", а в главната роля там ще видим Диего Луна

Продълженията от "История от Междузвездни войни" на изчакване

Ще има ли още "Истории от Междузвездни войни"

Как ще реагират Lucasfilm след неуспеха на "Соло: История от Междузвездни войни"

Задава се обаче и друг сериал, който ще се казва The Mandalorian. Събитията в него ще се развият след "Междузвездни войни: Епизод VI - Завръщането на джедаите" (1983 г.), когато Галактическата Империя е замемена с организацията Първи ред.

Обръщаме внимание на това, защото според The Hollywood Reporter, роля в него ще има един наш любимец - Педро Паскал. Героят му ще представлява самотен наемник, който изпитва доста трудности да прекоси галактиката.

Prospect - космическият екшън с Педро Паскал

Задава се космически екшън с Педро Паскал

Когото познаваме от Game of Thrones

Паскал е и първото звездно попълнение към The Mandalorian. Очаква се сериалът да тръгне в стрийминг платформата на Disney през 2019 г.