Още с новината, че Мерил Стрийп ще играе майката на починалия на финала на сезон 1 на "Големите малки лъжи" Пери Райт (Александер Скарсгаард), ни беше ясно, че трябва да очакваме цялата интрига в сезон 2 от нея.

Очакванията ни не останаха излъгани. Следват спойлери за последния излъчен епизод четири.

Още с пристигането си в Монтерей, Мери-Луиз (Стрийп) е подозрителна към държанието на снаха си Селест (Никол Кидман), както и към това на приятелките й и, по-специално, на Мадлин (Рийз Уидърспуун). Тя вярва, че те знаят нещо за смъртта на сина й, което отказват да признаят.

Снимка 431786

Източник: НВО

След като научи, че Пери е изнасилил Джейн (Шайлин Уудли), Мери-Луиз започва да се чуди защо той би правил това, ако е щастлив в брака си със Селест. Нещо повече, тя напълно пренебрегва признанията на Селест, че е била малтретирана от любимия син на свекърва си.

Снимка 431785

Източник: НВО

Нещата в епизод четири ескалират, когато Мери-Луиз връща внуците си от една нощ в приятелско семейство и заварва Селест с непознат мъж, с когото е прекарала нощта. Тя заявява, че ще търси попечителство над момчетата и наема най-добрия адвокат в града, за да не може Селест да го наеме. Битката между двете тепърва предстои.

"Големите малки лъжи" е всеки понеделник от 22 ч. по НВО.