Финалът на MasterChef 2019 е все по-близо и всяка грешка може да се окаже пагубна за участниците. Миналата седмица не беше никак лека за Емануел, но той извади късмет и в крайна сметка Tаня се раздели с престилката си.

Този понеделник ще бъде доста сладък, защото кутията на MasterChef ще бъде "захарна", което означава, че готвенето ще започне с десерт. По традиция трите най-добри чинии ще продължат напред в борбата за имунитет.

Снимка 422981

Източник: bTV

Шеф Андре Токев ще даде MasterClass, в който ще покаже как приготвя кюфте с пиле и бирен сос. Звучи лесно, но никак не е, защото задачата ще изисква бързина и съобразителност, а многото компоненти ще направят задачата още по-трудна.

Силвена Роу, MasterChef 2019 и какво трябва да притежава следващият победител

Силвена Роу и магията на десертите без животински продукти и захар

Новият член на журито в MasterChef за здравословното хранене, за предизвикателството в MasterChef и за това какво е най-важното в една кухня

Победителят ще получи имунитет, а останалите хоби-готвачи ще отидат на стрес тест. Там ще трябва да приготвят една от любимите закуски на поколения българи, но разбира се, през призмата на модерната кухня. Двамата, които се справят най-добре, ще се спасят, докато останалите отиват на елиминация.