Хора, остава по-малко от един месец до премиерата на "Отмъстителите: Краят" и не ни свърта на едно място от вълнение. Това до голяма степен се засилва и от десетките теории, на които попаднахме за предстоящия филм, но за тях ще говорим друг път. 

Джон Уик, "Отмъстителите: Краят" и как се пошегува с постерите на супергероите

Как Джон Уик се пошегува с "Отмъстителите: Краят"

Голям шегаджия е г-н Уик

Сега ще обърнем внимание на чувството за хумор на Крис Евънс, който добре знаем, че влиза в ролята на Капитан Америка. Пред The Hollywood Reporter, актьорът сподели, че вече е имал възможността да изгледа около един част от "Отмъстителите: Краят". 

Запитан дали е гледал само час от филма, защото тогава неговият герой е умрял, Евънс отговори с чувство за хумор. "Точно така. След като умрях от ръката на Тони си казах, че не мога да го догледам докрай", сподели актьорът. 

"Отмъстителите: Краят", Marvel и какво научихме от трейлъра

Какво научихме от трейлъра на "Отмъстителите: Краят"

Всичко е много драматично, а разкодирането може да съдържа спойлери.

Но шегите не спират с това, защото Крис Евънс сподели, че филмът ще бъде наистина дълъг (около три часа), като само неговото погребение ще бъде в рамките на един час.

"Отмъстителите: Краят", Marvel и какво ни казват постерите на супергероите

Загатна ли Marvel за смъртта на супергерои

Доста сълзи ще бъдат пролети в края на април

Много е забавен този Капитан Америка, но ще видим дали в думите му няма и малко истина на 26 април, когато е премиерата на "Отмъстителите: Краят".