Вчера хвърлихме едно око на някои от албумите, които чакаме през есента, но там не бяхме включили нищо ново от Еминем. Причината не е, защото не се кефим на музиката и на рапирането му, а просто защото той не беше казвал и гък за предстоящ албум, камо ли че ще го пуска тези дни. 

Албумите, които да очакваме през есента

7 музикални албума, които да очакваме през есента

От Лени Кравиц, през Шер, до Prodigy

В типично свой стил, Еминем изненада целия свят, като буквално преди няколко часа пусна Kamikaze - десетия си студиен албум и втори в рамките на едва осем месеца. През декември миналата година Маршъл Матърс, както е истинското му име, издаде Revival

Kamikaze съдържа 13 парчета, които вече са налични в стрийминг платформите. Може да споделим първи впечатления, но предпочитаме да не се хвърляме и ние в редене на думичи, а да си оставим време, за да чуем истински албума.

Ще кажем само, че последната песен беше с подозрителното заглавие "Venom". И понеже чувствителността ни на тема "Венъм" е доста поизострена напоследък (да, да, точно заради последния трейлър на филма), проверихме акаунта на Еминем в Twitter.

Нов трейлър на "Венъм" с Том Харди

Нов трейлър на "Венъм" с Том Харди

We are Venom

Та, точно оттам разбрахме, че "Venom" е в саундтрака на филма с Том Харди, който очакваме през октомври. 

Според Billboard, десетият студиен албум на Еминем е продуциран от самия него, но помощ той е получил и от добрия си приятел Dr. Dre.