Чакаме "Венъм" с голямо нетърпение не само заради влечението ни по комиксови герои, но и заради уважението ни към Том Харди, който ще изиграе Еди Брок. Sony ни го показаха за първи път през април, когато пуснаха първия трейлър към филма. А ние, буквално като първолаци, си щракнахме сами капана. 

Том Харди в първия трейлър на "Венъм"

Том Харди в първия трейлър на "Венъм"

Доста впечатляващо

Ето, сега отново се чувстваме така, защо ни пуснаха и втория трейлър.

В него виждаме как Еди Брок разкрива ужасяващата истина за опитите на д-р Дрейк (Риз Ахмед). Последният смята, че хората са прекалено уязвими, а ключът към спасението им е създаването на нова раса.

Героят на Харди разкрива пъклените планове на доктора, но бива "отвлечен" от извънземният Симбиот и търси как да се сработи с него. 

Супер е! Това можем да кажем за трейлъра. Първо, получаваме много по-ясен образ на Венъм. Той е лепкав, слузест, обсебващ, повеляващ, супер силен, направо мощен. А, да не забравим, че обича и да "похапва" хора.

Второ, от края на видеото разбираме, че и той ще си намери майстор - Венъм ще трябва да се изправи пред, вероятно, по-силен от него злодей. 

Нещата стават още по-интересни, защото още-по-в-края на трейлъра, когато в магазина обяснява, че изяжда първо двете ти ръце, после двата ти крака, след това лицето, главата и т.н., всъщност Венъм разяснява всички тези приятни подробности от първо лице множествено число - ние. Така и отговоря на въпроса какво, по дяволите, е той: "Ние сме Венъм!"

"Венъм" е по кината от 5 октомври