Юни е вече тук и нямаме търпение да разберем какво ни е подготвил и откъм житейски преживявания, и откъм кинаджийски.

HBO GO и новите филми, които да гледаме през юни

Новите филми в HBO GO през юни

Очертава се истинско пиршество

Е, на кино едва ли ще се ходи преди юли, но пък затова вече обърнахме внимание на филмите, които да гледаме през юни в HBO GO. А тук по традиция има и филми, и сериали, затова сега е ред на вторите.

"Следотърсачи"

В рамките на шест епизода минисериалът ще ни покаже как три различни истории се преплитат на фона на уникалните южноафрикански пейзажи.

В основата са конспирации, организирана престъпност, контрабанда на диаманти, ЦРУ и дори съмнения за международен тероризъм.

"Следотърсачи" е базиран на едноименния роман на Диoн Мейер и ще има за цел да ни убеди, че всеки оставя следи след себе си... и всеки може да бъде открит, където и да се намира.

"Следотърсачи" е в HBO GO от 6 юни

"Може и да те съсипя"

Всеки човек има нужда от забавление, но то понякога може да доведе до сериозни последици.

В това се убеждава Арабела (Макейла Коул) - безгрижна и уверена лондончанка със страхотни приятели и обещаваща писателска кариера. След една забавна нощ навън с приятели обаче всичко се променя.

На следващия ден Арабаела не помни почти нищо и започва да сглобява в главата си спомени, картини и разкази на приятели, за да разбере какво се е случило.

Оказва се, че е била дрогирана, а вероятността да е била изнасилена също е много голяма. Всичко това променя както живота, така и възгледите ѝ.

"Може и да те съсипя" е в HBO GO от 8 юни

"Пери Мейсън"

Действието в първия сезон на сериала се развива през 1931 г. Цяла Америка е потънала в Голямата депресия и се опитва да се измъкне от нея, но в Лос Анджелис няма и следа от криза - животът там тече с пълна сила, но същото важи и за престъпността.

Сериалът ще ни покаже перипетиите, през които преминава най-известният специалист по криминално право в града Пери Мейсън (Матю Рийс).

Мейсън трябва да да разплете сложен случай с отвлечено дете, но докато го прави се натъква на корупция и насилие.

"Пери Мейсън" е в HBO GO от 22 юни

"Прокълнат патрул"

Този патрул не е като всички останали, защото членовете му не са като всички останали.  Всеки в Прокълнатия патрул е преживял ужасяващо събитие, след което се е сдобил със суперили.

Но тези сили идват и с висока цена, защото хората са останали обезобразени. Е, Човека робот, Негативния човек, Еластина и Лудата Джейн не са точно хора.... И след като в първия сезон спасиха дъщерята на своя предводител - доктор Нилс Колдър, във втория именно тя може да се окаже най-големият им враг.

"Прокълнат патрул" е в HBO GO от 26 юни

Валентина Каролева, "Доза Щастие", HBO GO, българските филми и животът им след киното

„Доза Щастие“ – най-голямото предизвикателство за Валентина Каролева

Каква е съдбата на българските филми след премиерата им по кината

От няколко дни в HBO GO може да гледаме и новия сериал на Ана Кендрик - "Любовен живот".