Когато през 2018 г. разбрахме, че HBO са започнали снимките на "Еуфория", смятахме, че това ще бъде типичният тийнейджърски сериал.

Хънтър Шейфър, "Еуфория" и кое е трансджендър момичето от сериала

Кое е трансджендър момичето от "Еуфория"

Изгряващата звезда на Хънтър Шейфър

Още с първия трейлър обаче ни стана ясно, че няма да е точно така. Пилотният епизод пък веднага ни доказа, че през 2018 г. сме мислили в грешна посока. Да, "Еуфория" може и да е концентриран върху живота на няколко тийнейджъри, но няма нищо от сладникавия вкус на този тип сириали, дори напротив - доста горчилка се изсипа върху нас още с началото.

Факт е, че на моменти "Еуфория" е доста брутален. Не спестява и нищо от днешната реалност. И точно това се хареса и на хората, и на нас. До края на сериала остават още три епизода, но вече е ясно, че ще бъде подновен за втори сезон.

Новината потвърди и програмният вицепрезидент на HBO - Франческа Орси. Според нея, режисьорът и създател на "Еуфория" - Сам Левинсън, е изградил невероятни персонажи. Орси не забравя похвали и Зендая за страхотната й игра като Ру.

Зендая, „Еуфория“ и какво послание отправя сериалът на HBO

Зендая и предизвикателствата на „Еуфория“

Суровият свят на един от най-коментираните сериали в момента

Самата Зендая също сподели радостните вести и благодари на феновете за невероятната подкрепа. Което не пречи все още да не е ясно нито кога ще стартират снимките за новия сезон, нито кога да го очакваме. Ами... ще чакаме.