В края на 2017 г. видяхме "Джуманджи: Добре дошли в джунглата", който се опита да влезе в големите обувки, които оригиналният филм с Робин Уилямс създаде. 

Актьорски закачки преди премиерата на "Джуманджи: Добре дошли в джунглата"

Актьорски закачки преди премиерата на "Джуманджи: Добре дошли в джунглата"

Дуейн Джонсън и Кевин Харт нямат спирка

Смеем да твърдим, че се получи, а и приходите в бокс офиса са показателни за това. Ето защо беше логично Sony да помислят върху възможността да направят още един филм. Това и се случи, а преди няколко дни започнаха и снимките на продължението на "Джуманджи: Добре дошли в джунглата". Имаме и първа снимка от снимачната площадка. 

Дуейн Джонсън, разбира се, се е нагърбил с отговорността да ни държи в течение със случващото се. На снимката виждаме, освен Скалата, Кевин Харт, Джак Блек и Карън Гилън. Интересното е, че са облечени по абсолютно същия начин, както и в предния филм, но Джонсън ни загатва, че това не е никак случайно. 

Липсва ни Ник Джонас, но е потвърдено, че ще участва, така че сме спокойни. По-вълнуващи са ролите на новите попълнения - Дани ДеВито и Нора Лум, по-известна като Awkwafina. Няма съмнение, че скоро ще получим снимки и с тях и нямаме търпение. 

Продължението на "Джуманджи: Добре дошли в джунглата" все още няма официално заглавие, но го очакваме по кината през декември тази година.

Дуейн Джонсън, Дани ДеВито и Нора Лум в продължението на "Джуманджи: Добре дошли в джунглата"

Продължението на "Джуманджи: Добре дошли в джунглата" с нови попълнения

Ще бъде доста забавно

Това означава, че ще влезе в пряка конкуренция със Star Wars: Episode IX, чиято премиера е същия месец, но Скалата не се плаши от това.