В края на 2017 г. по кината тръгна "Джуманджи: Добре дошли в джунглата", който беше римейк на филма с Робин Уилямс от 1995 г. 

Актьорски закачки преди премиерата на "Джуманджи: Добре дошли в джунглата"

Актьорски закачки преди премиерата на "Джуманджи: Добре дошли в джунглата"

Дуейн Джонсън и Кевин Харт нямат спирка

В главните роли влязоха Дуейн Джонсън, Кевин Харт, Джак Блек, Ник Джонас и Карън Гилън. Филмът се оказа голям хит, защото отчете над 800 милиона долара в световния бокс офис, което накара Sony веднага да помисли за продължение. 

Такова ще има и беше обявено няколко седмици след премиерата, но нищо не се знаеше. С настъпването на 2019 г. обаче има раздвижване по проекта. От Дуейн Джонсън разбираме, че продължението на "Джуманджи: Добре дошли в джунглата" се е сдобило с две нови попълнения. 

Нора Лум

Източник: GettyImages

Нора Лум

Първото е актрисата Нора Лум, по-известна със сценичното си име Awkwafina. Тя нашумя с ролята си в хита Crazy Rich Asians. Скалата побърза и да ѝ даде първи съвет. В Instagram той написа, че ако Кевин Харт я заговори и ѝ досажда просто да го изрита в чатала. 

Дани ДеВито

Източник: GettyImages

Дани ДеВито

Другото ново лице ще бъде симпатичният Дани ДеВито. Все още не се знае какви ще бъдат техните роли, но много скоро и това ще стане ясно. Очакваме продължението на "Джуманджи: Добре дошли в джунглата" по Коледа. 

Дуейн Джонсън, майка му Ата Джонсън и коледният ѝ подарък

Какво подари Дуейн Джонсън на майка си за Коледа

Син за пример