До световната премиера на "Джуманджи: Добре дошли в джунглата" остава само един ден. Няколко седмици по-рано обаче актьорският състав обиколи Лондон, Париж, Берлин и Лос Анджелис, за да промотира филма и да се срещне с европейските медии.

Дуейн Джонсън вече е част от Алеята на славата

Дуейн Джонсън вече е част от Алеята на славата

"До успеха не се стига сам"

Двама от действащите лица в продукцията - Дуейн Джонсън и Кевин Харт, сътвориха истинско шоу в социалните мрежи, където от началото на месеца споделят любопитни видеа свързани с филма. 

На едно от тях виждаме как докато Кевин Харт записва поздравително видео за китайските фенове на продукцията, Скалата не пропуска да се пошегува с произношението на нисичкия актьор.

Двамата отново не успяха да се разберат кой да заснеме клипче, предназначено този път за феновете им в социалните мрежи.

Кевин Харт стана татко за трети път

Кевин Харт стана татко за трети път

Семейство Харт има нов член

На следващо място ще видим как Дуейн Джонсън, Кевин Харт, Джак Блек и Карън Гилън са се подготвили за ролите си, взимайки съвети от тийнейджърите, в които се превъплътяват. 

Не можем да кажем, че им помогнаха особено много, като изключим, че Кевин Харт намери ново занимание. 

Дуейн Джонсън ще спасява гигантска горила

Дуейн Джонсън ще спасява гигантска горила

Първият трейлър на филма "Rampage" е вече факт

Друго интересно видео ни показва таланта на Дуейн Джонсън да смразява гигантска змия само с поглед. Но големият потърпевш ще се укаже Дейв Салмони - треньор на животни и водещ в Animal Planet. 

В последното клипче ще видим саундтрака, който Джак Блек и Ник Джонас са записали специално за филма. За тяхно съжаление обаче единствено Дуейн Джонсън хареса изпълнението им.

Премиерата на филма в България е на 22 декември.