Няма никакъв спор, че Джордж Р.Р. Мартин е изключително плодовит автор. Но от доста време изпитва сериозен проблем с писането на шестата книга от поредицата "Песен за огън и лед"

Джордж Р. Р. Мартин за забавянето на The Winds of Winter

Джордж Р. Р. Мартин за забавянето на The Winds of Winter

Работата не върви по план

Предни няколко месеца той сподели, че нещата не вървят по план и писането на The Winds of Winter е наистина трудно. Сега обаче Джордж Р.Р. Мартин използва блога си, за да благодари на всички фенове, които въпреки забавянето са го подкрепяли. 

The Long Night, Джордж Р.Р. Мартин и HBO - какво се случва със заглавието на сериала за предисторията на Game of Thrones

Защо HBO се скара на Джордж Р.Р. Мартин

Шшшт!

"Знам, че искате The Winds of Winter, и ще ви я дам", написа Мартин в блога си. Той допълва, че ще се завърне към писането на шестата книга от "Песен за огън лед". Това обаче няма да се случи утре, нито другата седмица, но обещава, че скоро поредицата ще получи своя достоен финал. 

Авторът ни припомня, че зимата не е единственото, което идва. Финалният сезон на Game of Thrones ще тръгне по HBO през април, а работата по предисторията на сериала напредва все повече. 

Game of Thrones 8, HBO и първият тийзър на сериала

Първи тийзър на Game of Thrones 8

Задава се нещо епично

Много вероятно е първо да видим как HBO виждат финала на Game of Thrones, но ще бъде много интересно дали краят на сериала и този на книгите на Джордж Р.Р. Мартин ще съвпадне.