Франчайзът за Джеймс Бонд изглежда така сякаш може да бъде продължен за вечни времена. И това може наистина да е така, стига да има качествени сюжети, в които да бъде вкарван.

"Смъртта може да почака", Даниел Крейг, Рами Малек и първи трейлър на филма за Джеймс Бонд

Джеймс Бонд отново в действие

Първи трейлър на "Смъртта може да почака"

Ще видим дали този в "Смъртта може да почака" е такъв, но със сигурност очакваме филма с нетърпение, за да разберем съдбата на тайния агент. Причината е, че Даниел Крейг вече каза, че това ще бъде последния му филм от франчайза, а негов заместник все още не е избран.

Преди да разберем какво ще бъде бъдещето на Агент 007 обаче, той може да смени собствеността си. В интервю за списание Time изпълнителният директор на Disney - Боб Айгър, беше запитан кой франчайз би закупил, ако има такава възможност.

Айгър каза, че винаги е бил голям фен на Джеймс Бонд. Поясни обаче, че в момента Disney не се оглежда и няма намерение да харчи пари за придобиването на който и да било франчайз.

Disney, 21st Century Fox и официалното финализиране на сделката

Disney официално придоби 21st Century Fox

А с нея и много супергерои като Дедпул

Това, разбира се, не означава, че в бъдеще няма да им хрумне да придобият и правата над Агент 007. И това съвсем не е невъзможно предвид факта, че само през последните 10 години студиото придоби Marvel Studios, Lucasfilm и 20th Century Fox.