Снимките на "Смъртта може да почака", както е българското заглавие на 25-ия филм за Джеймс Бонд, приключиха по-рано тази година и вече нямаме търпение да дойде април 2020 г., за да видим какво се е получило.

"Смъртта може да почака", Джеймс Бонд, Кари Фукунага и защо са заснети три различни финала на филма

Защо никой не знае как ще свърши "Смъртта може да почака"

Добре де, само Кари Фукунага знае

Има да си почакаме, но за щастие тук са трейлърите, чиято задача е да ни щриховат какво да очакваме. Първият е вече факт и е още топъл.

От него се затвърждава това, което знаем до момента, че Джеймс Бонд (Даниел Крейг) се е оттеглил от активната си служба и си почива в Ямайка. Спокойствието му обаче е нарушено от неговият приятел и колега Феликс Лейтър (Джефри Райт), който го моли да се включи в една последна мисия.

Снимка 455893

Източник: Форум Филм България

Отвлечен е учен, а знанията му могат да бъдат използвани за зли цели. Бонд, разбира се, се съгласява, защото си е добра душа и това го изправя пред единия от злодеите в "Смъртта може да почака" - Ернст Блофелд (Кристоф Валц).

Снимка 455894

Източник: Форум Филм България

Той ни е познат от "Спектър" (2015 г.), когато отново костваше неприятности на Агент 007. Споменавайки кодовото име, няма как да не кажем, че в трейлъра виждаме и Номи (Лашана Линч), която се смята, че ще бъде новия Агент 007, но още нищо не е официално сигурно.

Bond 25, Лашана Линч, Даниел Крейг и кой ще бъде новият Агент 007

Агент 007 ще бъде жена (и тъмнокожа)

Какво се случва с Джеймс Бонд

Търсенето на отвлечения учен води г-н Бонд право при втория злодей - Сафин (Рами Малек), за когото от трейлъра разбираме, че се опитва да си играе на Бог. Любовта и чувствата обаче няма да останат на заден план в режисирания от Кари Фукунага филм.

Премиерата на "Смъртта може да почака" е на 10 април 2020 г.