Петък 13-и може и да се брои от някои хора за ден, в който се случват лоши неща, но Дженифър Лопес може да разбие на пух и прах всички тези техни теории.

Откъде идва лошата слава на петък 13

Откъде идва лошата слава на петък 13

Не е без нищо фатализмът около този ден

Причината е, че именно тогава по кината тръгна най-новият ѝ филм - "Да свалиш Уолстрийт", и отчете доста сериозни приходи в бокс офиса. Джей Ло играе стриптизьорка, която благодарение на находчивостта си успява да измисли страхотен начин, за да източва банковите сметки на клиентите си.

Разбира се, не е сама в това начинание, а компания ѝ правят актрисите Констанс Ву, Кики Палмър и Лили Райнхарт. Вече си казахме, че танците на пилон, които изигра Дженифър Лопес във филма, ни скриха шапките. Изглежда, не сме били единствените.

За първите три дни от премиерата си "Да свалиш Уолстрийт" е спечелил 33 милиона долара в САЩ. С това се превръща в най-доброто дюбютно представяне на филм с участието на Джей Ло. Според Boxe Office Mojo, още 4 милиона влизат в касата от световната премиера, което прави приходите общо 37 милиона долара.

„Да свалиш Уолстрийт“, Дженифър Лопес, Cardi B и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от „Да свалиш Уолстрийт“ с Дженифър Лопес

Когато стриптизьорките решат да стъпят на Уолстрийт

Очакванията бяха филмът да спечели не повече от 25 милиона долара в първия си уикенд, но очевидно концепцията и харизмата на Джей Ло са накарали доста повече хора да отидат на кино.