Линда Милър Никълсън може да е от Сиатъл, но е живяла доста дълго време в Пиемонте и е усвоила типично италианския занаят по приготвяне на паста. Но не само канелони, ригатони и равиоли, а най-разнообразните форми и видове, които предлага региона.
Източник: Salty Seattle
Линда не е спряла до там, а решила да експериментира с цветовете на пастата с помощта на растителни и напълно безвредни бои (да, дори синята е безвредна - извлича се от вид спирулина).
Източник: Salty Seattle
След цветовете дошла и идеята за паста изкуство - най-разнообразни форми и шарки на пастата, която в последствие Линда подрежда в мандали и други форми.
Източник: Salty Seattle
Линда работи напълно сама по паста проектите си, което е причината рядко да поема специални поръчки или пък да предлага вечеря в дома си.
Източник: Salty Seattle
Въпреки това често организира уъркшопове, които със сигурност са интригуващи.