В началото на ноември с голяма доза радост съобщихме, че със сигурност ще видим трети филм за лошите момчета. 

"Лоши момчета", Уил Смит и Мартин Лорънс - официално ще има трети филм

"Лоши момчета" се завръщат

Най-накрая е официално

За този филм се говореше от няколко години, но все нещо се объркваше и стоеше на пауза. Е, само два месеца след като стана официално, че ще го бъде, Уил Смит се погрижи да узнаем, че снимките са стартирали. 

Това е много добра новина, защото, ако всичко върви по план, Bad Boys For Life, както е официалното заглавие на филма, ще спази премиерната си дата и ще го видим по кината от 17 януари 2020 г. 

Все още няма официален синопсис и не знаем какво ще се случи във филма, но благодарение на Production Weekly и Flickering Myth имаме информация, но повтаряме, че тя не е официална. 

Според източниците на двата сайта, в третия филм ще заварим Майк Лаури (Уил Смит) и Маркъс Бърнет (Мартин Лорънс) в Маями, където продължават да преследват лошите. Те ще тръгнат по петите на Армандо Армас (Джейкъб Скипио), който управлява нарко картел. 

"Аладин" и Уил Смит - първи поглед към актьорите във филма

Как изглежда Уил Смит като духа от лампата

Първи поглед към героите от игралната версия на "Аладин"

Армас обаче е насъскан от своята майка да убие Майк. Изглежда доста интересно, но за съжаление Майкъл Бей (режисьорът на първите два филма) няма да бъде замесен в режисирането на третия. С тази задача ще се заемат Адил Ел Арби и Билал Фалах.