Закопчайте коланите си и започнете своето пътешествие със смъкнати прозорци на автомобила! Студиото The Sims обяви, че в момента се разработва пакетът The Sims 3 Fast Lane Stuff и тази есен ще бъде пуснат в магазинната мрежа по целия свят, както и за дигитална дистрибуция на сайта www.TheSims3.com.

Като първи пакет, посветен на превозните средства и живота на високи обороти, The Sims 3 Fast Lane Stuff ви позволява да избирате от четири различни лайфстайл опции: състезания, интрига, рокабили и класически лукс.

Всяка една от тях предлага уникални предмети, снабдяващи вашите симове с най-новите модни тенденции, домашно обзавеждане и автомобили. Сега вашият сим може да си създаде най-добрия гараж, в който да съхранява своята професионална състезателна кола или мотора си.

Например можете да им дадете състезателен костюм с емблемата на спонсор, неонова табела, витрина за трофеи, тезгях, кутии за инструменти и много други! Дайте им пътуването, за което винаги са мечтали, както и подходящия за тях начин на живот.

Създайте върховното преживяване за автомобилния маниак, криещ се във вас чрез пакета The Sims 3 Fast Lane Stuff.