На сайта на Blizzard вече могат да се видят турнирните брекети за BlizzCon 2008. Сред играчите са 6 корееца, 1 представител от щатите и един от Украйна - Savior (Zerg), Yellow (Zerg), Nada (Terran), Xellos (Terran), fOrGG (Terran), Jangbi (Protoss), IdrA (Terran), Strelok (Terran).

Припомняме ви, Blizzcon ще се проведе на 10 и 11 октомври в Калифорния. Събитието ще заеме две или три зали, за да успее да събере всички желаещи посетители. Билетите ще струват по $100, а от Blizzard обещават интересни забавления и различни мероприятия.

Както се случи и предишни години, разработчикът е предвидил и станции, на които посетителите ще могат да поиграят разработваните в момента игри, а освен това ще бъдат организирани и обсъждания, турнири, състезания за костюми, както и аукцион.

Blizzard и преди са организирали големи събирания за своите фенове, за да обяви нови игри. По време на Blizzard World Invitational в Сеул, Южна Корея миналата година за първи път бе показана дълго чаканата игра Starcraft II.

На BlizzCon 07 по-късно миналата година Blizzard официално обявиха Wrath of the Lich King - вторият експaнжън на феноменално популярната масова мултиплеър онлайн игра World of Warcraft, а след това издание на 13 октомври той вече ще е факт и на пазара.

Starcraft.bg