Притежателите на PS3, до които няма да стигне играта, както обявиха от Electronic Arts по-рано, вече имат още един повод за съжаление освен екзотичните локации и високата трудност на стратегията в реално време

Red Alert 3 се развива в алтернативна реалност, при която Алберт Айнщайн и Съветите са открили пътуването във времето. Това е първото участие във видеоигра на 23-годишната актриса, която коментира:

"Самата аз съм геймър и възможността да участвам в един от най-обичаните франчайзи е вълнуващо предизвикателство - още повече, че Ева е толкова силен персонаж. Светът на киното и този на игрите са все по-близки един до друг - това е отлична възможност да усъвършенствам актьорската си игра в малко по-различен жанр."

Джема има около петгодишен опит като актриса и освен в тийнеджърската сапунена драма Hollyoaks е играла и в риалитито "I'm a Celebrity...Get Me Out of Here!". В RA3 ще я видим в компанията на Джина Карано (Gina Carano), професионална състезателка по муай тай и смесени бойни изкуства и Стелио Саванте (Stelio Savante), който имаше епизодична роля в Ugly Betty. Играта излиза на 28-ми октомври.

PCWorld.bg