Заобиколен от всички страни с кристално чисти тюркоазени води, Cloud 9 на Фиджи е едно от най-готините места за тропически партита.

Отчасти дневен клуб, отчасти италианска пицария, двуетажната платформа плава в средата на южния Тихи океан, съвсем близо до брега на остров Вити Леву, основният остров на Фиджи.

Снимка 377638

Източник: cloud9.com.fj

Разположена на две нива, платформата има бар, снабден с местни и други любими напитки. Редовно гостуват и различни международни диджеи, които придават енергични вибрации на мястото.

Снимка 377641

Източник: cloud9.com.fj

Заведението предлага дюшеци и хамаци, които канят гости да се насладят на тропическото слънце с вкусен коктейл в ръка, докато се радват на 360-градусов изглед към океана, пишат от Travel Away.

Снимка 377639

Източник: cloud9.com.fj

Пещта на дърва за пици помага да няма гладни на плаващата парти платформа, грижейки се всяко настроение, вкус и ограничение в диетата, като се предлагат опции на вегетариански пици и такива без глутен.

Снимка 377636

Източник: cloud9.com.fj

Оборудван с каяци, джетове, сърфове и шнорхели, Cloud 9 също е идеален за привържениците на водните спортове, които търсят малко тръпка.

Снимка 377637

Източник: cloud9.com.fj

Ако Фиджи е рай, то Cloud 9 е нашият билет за него.

Ресторант насред Индийския океан

Ресторант насред Индийския океан

Да плуваме, за да отидем на вечеря