Няма нищо по-добро от възможността да пием бира в компанията на приятели върху колело през старите, живописни улици на някои от любимите ни европейски градове. Парти велосипедите съчетават всичко това в един съблазнителен пакет, който предлага не само разглеждане на забележителности, но и бирен туризъм.

Концепцията на баровете на колела е разпространена почти в цяла Европа и с основателна причина: това е един различен и устойчив начин да се насладим на даден град, без да правим компромис със забавленията.

Lenny"s Beer Bike, Мюнхен

Lenny"s Beer Bike ни позволява да видим града от комфорта на велосипед. С място за 15 пътника, мобилният бар на колела е идеален за различни събития, както и за всякакви групи и хора, които искат да усетят Мюнхен по нов и вълнуващ начин.

Beers on Wheels, Будапеща

Оборудван със звукова система, парти светлини и, разбира се, превъзходна бира, Beers on Wheels със сигурност е забавен начин да се насладим на Будапеща. Биреният велосипед побира максимум 18 участника за обиколки из елегантните улици и забележителности на града, включително по булеварда Andrássy от XIX век, до базиликата "Свети Стефан" и Площада на героите.

Bike Bar Tours, Лисабон

Bike Tours предлагат каране на велосипед, пиене на бира и незабравимо забавление, докато разглеждаме романтичните улици на историческите квартали на Лисабон и очарователните атракции край реката. Барът на колела има максимален капацитет от 17 души и разполага със собствен шофьор и барман. Португалските "тапас" също са на разположение, а туристическите маршрути включват Chiado, архитектурата на Rua Augusta, новия градски район Parque das Nações и Belém - най-зрелищният квартал в Лисабон.

LimoBike, Амстердам

Снимка 344600

Източник: travelaway.me

Стилният мобилен пъб се задвижва от краката на своите клиенти и разполага с високоскоростен WiFi интернет, прибиращ се покрив и асортимент от напитки и леки закуски. Луксозният парти велосипед превозва до 17 пътника и се предлага в различни тематични комплекти, от VIP пакети с белгийска бира и барбекю, до истинска дискотека на колела с блестяща диско топка, афро перуки и 20 литра чудесно качество лагер бира.

Wee Toast Tours, Белфаст

Можем да изгорим малко калории, докато въртим педали в Белфаст с Wee Toast Tours. Разполагащи с голяма дървена маса и покрив, за да ни предпазят от слънце и дъжд, бирените велосипеди имат място за до 15 човека. Наличните маршрути покриват ключови дестинации като центъра на града, квартала на катедралите и други. Турнето може да бъде и персонализирано по конкретна тема - храна или нещо друго, зависи от нас.

BeniBike, Бенидорм

Снимка 344615

Източник: travelaway.me

Ако търсим зелен, уникален начин да се насладим на оживения испански курорт Бенидорм, то това е BeniBike. Обиколката трае около час и половина и цената включва около два литра бира на човек. Парти барът на колела побира до 18 души, от които 12 трябва непрекъснато да въртят педали, за да задвижват превозното средство. Опитен шофьор / водач ни помага да усетим пулса на Бенидорм и да открием най-големите му атракции.

Riga Beer Bike, Рига

Снимка 344617

Източник: travelaway.me

Независимо дали посещаваме Рига за бизнес, удоволствие или с културна цел, Riga Beer Bike е отличен начин да се насладим на няколко литра бира в компанията на приятели, докато се разхождаме из забележителностите на града. Задвижваният от педали мобилен бар е с капацитет до 14 участника и разполага с опитен барман, който допринася за комфорта на пътниците.