Топлите дни на есента са чудесна възможност да прекараме още време навън и да сме физически активни. Затова и Yettel ще се възползва от прогнозата за хубаво време и ще ни даде още един повод да се раздвижим на свеж въздух с петото спортно събитие на кампанията си "Смело напред", което организира утре.

Пред централния офис на телекома в Бизнес парк София, сграда 6, между 11 и 17 ч., всички желаещи да се раздвижат на слънце ще могат да се включат в разнообразни спортни предизвикателства, да разгледат модерни смарт устройства и да спечелят тематични награди.

Посетителите ще могат да участват в тренировки с различна интензивност, като използват гири, ластици или тежестта на тялото си. Спортните занимания ще са с продължителност от три, пет или седем минути, а всеки успешно завършил избраната активност, ще получи награда, като бутилка за вода, постелка за упражнения, комплект за фитнес, чанта за спорт.

Снимка 591411

Източник: Yettel

В предизвикателствата спортните ентусиасти ще могат да разчитат на помощта на професионални фитнес инструктори и най-новите смарт устройства, с които да следят своите показатели. Треньорите ще помагат със съвети за добър спортен режим и правилно изпълнение на упражненията, така че активностите да бъдат максимално ефективни и приятни.

Всички престрашили се да се поизпотят ще могат да участват и в томбола за двете страхотни големи награди - Apple Watch SE GPS + Cellular и безжични слушалки HAMA Spirit Chop BT TWS. В спортната шатра на Yettel ще има и специално обособен корнер, в който всички желаещи ще могат да изпробват най-актуалните модели смарт часовници от портфолиото на телекома.

До момента в рамките на "Смело напред" са проведени четири събития, в които стотици участници направиха първите си крачки към активния начин на живот. Стартиралата това лято кампания има за цел да вдъхнови хора от всички възрасти да се движат повече и да имат по-здравословен и балансиран живот, като използват всички възможности на модерните технологии за постигане на спортните си цели.

Oще информация за събитието на Yettel в Бизнес парк София можете да видите тук.