Може и още да не ни се вярва, но декември вече чука на вратата. Даже така чука, че още малко и ще влезе. Но нямаме нищо против, защото така Коледа и подаръците са още по-близо.

През месеца, изпълнен с празнични и почивни, времето се прекарва най-добре у дома на дивана, гледайки някой филм. И тази година TV1000 ще ни дадат немалък избор от хубави филми.

Маратонът започва още от 5 декември от 22 ч. с "Колко е важно да бъдеш сериозен", където ще гледаме Колин Фърт, Джуди Денч и Рийз Уидъспун.

От 13 декември Аштън Кътчър и Камерън Диаз ще ни спукат от смях във филма "Каквото се случи във Вегас... Да си остане във Вегас". От 2 декември пък актрисата ще можем да гледаме и в "Истинска измама", където се хвърля в екшъна с Том Круз.

Снимка 555409

Източник: TV1000

От 20 декември обаче ще бъде още по-забавно, защото всеки ден ще има по нещо интересно. Като например "Рождество" с Оскар Айзък от 20 декември, "Боен клуб" с Брад Пит от 23 декември, "Завръщането" с Леонардо ди Каприо от 24 декември и "Ной" с Ръсел Кроу от 26 декември.  

Но освен всички изброени и познати филми, има нещо ново, а то е, че от 8 декември TV1000 ще има ново лого и цялостната визия в ефир също ще бъде променена. От Viasat World са решили да актуализират облика на канала, за да бъде той по-актуален и да се доближи до ерата на социалните мрежи.