След представянето на новите модели от серията S24, което се случи на събитието Galaxy Unpacked, всички говорят смартфоните на Samsung.

Samsung Galaxy S24, S24+ и S24 Ultra - по-умни, по-здрави и по-иновативни

Samsung Galaxy S24, S24+ и S24 Ultra - по-умни, по-здрави и по-иновативни

Какво ново ни предлага марката

Разбира се, най-голямо внимание се отделя на способностите на камерата на S24 Ultra, както и на изкуственият интелект, който компанията представи.

Една от важните новости обаче, на която си заслужава да се обърне внимание, е удълженият период на поддръжка, който смартфоните от S24 серията ще получат.

Снимка 649651

Източник: Samsung

Става дума за цели седем години (което е с две повече от досегашните пет), в които притежателите на Samsung Galaxy S24, S24+ и S24 Ultra ще получават обновления на операционната система и ъпдейти, свързани със сигурността и защитата на устройствата.

Какви са планове на Samsung за Galaxy Z Flip серията

Има ли повод за притеснение за следващия Galaxy Z Flip

Има ли повод за притеснение

Смартфоните от S24 серията идват с Android 14 и One UI6.1, като това означава, че те ще получават ъпдейти чак до Android 21, тоест до 2031 г. По този начин от Samsung отговориха по най-добрия начин на хвърлената от Google ръкавица в края на миналата година.

Снимка 649655

Източник: Samsung

Тогава през октомври компанията представи Pixel 8 и Pixel 8 Pro, като обеща, че ще поддържа софтуерно устройствата цели седем години. В момента Samsung предоставя месечни или годишни софтуерни актуализации, свързани със сигурността, на над 150 модела.

Samsung AI и какви функции предлага изкуственият интелект на марката

Samsung AI - и телефонът става най-добрият ни приятел

Много повече, отколкото можем да си представим

От PhoneArena припомнят, че дори да сме от хората, които сменят смартфона си често, удължената софтуерна поддръжка означава, че ако всичко по хардуерната част е наред, животът на устройството ще бъде удължен. А с това няма да спадне толкова драстично и цената му, ако го продаваме.