През последните няколко години Samsung успешно наложиха серията си Galaxy Z Flip, като не спират да усъвършенстват моделите.

За какво Google плати на Samsung 8 милиарда долара

За какво Google плати милиарди на Samsung

Ето за какво

Това лято бе представен Galaxy Z Flip 5, но оставаше загадка какво ще е бъдещето на модела. Дали ще има ново устройство догодина и какво ще бъде неговото име. Е, на този въпрос вече имаме отговор.

От PhoneArena разбираме, че Samsung са регистрирали и запазили имената за Galaxy Z Flip 6 и Galaxy Z Flip 7. Очакванията са новите версии на смартфона да се появят на пазара респективно през 2024 г. и 2025 г.

Оказва се, че корейската компания е направила този ход още през септември, но информацията става публично достояние едва сега. Или поне така твърди SamMobile. Именно през септември стана ясно, че е подсигурено и близкото бъдеще на Galaxy Z Fold, като тогава стана ясно, че Samsung са регистрирали Galaxy Z Fold 6 и Galaxy Z Fold 7 за 2024 г. и 2025 г.

Очакванията към следващата версия на Galaxy Z Flip са да има осезаеми промени в камерата, като тя трябва да стане още по-добра. Говори се, че Samasung готвят новата версия да бъде с 50MP основна камера. С каквато разполага и  Galaxy Z Fold 5.

Samsung Galaxy Z Fold 5, Z Flip 5 и ще видим ли по-достъпни Fan Edition версии на сгъваемите смартфони

Ще видим ли по-достъпни Galaxy Z Fold и Flip Fan Edition

Радост за феновете

Твърди се, че и сензорите в камерите на двата модела, които трябва да видим догодина, ще бъдат нови - ISOCELL GNK, които се използват в Google Pixel 8 Pro. Беше разбита и илюзията, че Samsung готвят по-достъпни сгъваеми смартфони, каквито твърдения се появиха през лятото.