Модата и технологиите отдавна имат твърде много помежду си. Освен че следват световни трендове и еволюират с промените в начина ни на живот, те работят по един и същи начин за потребителите - идентифицираме се еднакво силно както с дрехите си, така и с мобилния си телефон, който побира (почти) целия ни свят.

А какво ще стане, когато двете съвсем буквално се срещнат? Точно на това ще станем свидетели на Samsung Fashion Show на 26 юли oт 20 ч. На емблематично за София място - фонтаните пред НДК, ще видим глобалната премиера на най-новите смарт устройства в портфолиото на Samsung в епична комбинация с колекцията на Just Cavalli за пролет-лято 2024.

Технологичният гигант и популярният италиански бранд имат много повече помежду си, отколкото сме предполагали. "Модата се превръща в средство за комуникация", казват от Just Cavalli. А какъв по-добър начин за комуникация от най-новите смарт устройства, с които сме в непрекъснат контакт с околния свят от сутрин до вечер...

Снимка 627104

Източник: Samsung

Какво точно ни очаква на Samsung Fashion Show? Всичко започва точно в 14 ч., когато е глобалната онлайн премиера на Galaxy Unpacked. На живо от Сеул на www.samsung.com/bg ще видим в реално време новите продукти от портфолиото на Samsung.

Шест часа по-късно, от 20 ч. пред НДК, ще видим пъстрите дизайн предложения на Just Cavalli за лято 2024, както и най-новите смарт устройства на Samsung Galaxy, които също ще са под светлините на прожекторите. "Вдъхновяваме хората да подхождат смело към новото и различното", отправят ни закачливо предизвикателство от корейската компания. И има защо.

Снимка 627106

Източник: Samsung

Модно-технологичното шоу започва точно в 20 ч. с много музика. Двама от най-знаковите изпълнители на българската музикална сцена - Васил Найденов и Михаела Филева, ще забавляват събралата се публика.

И това не е всичко. В крак със световните тенденции, Samsung Fashion Show има и още една мисия - да подкрепи каузата за здравословен и природосъобразен начин на живот "Ходенето е модерно". Локацията на събитието е НДК - място, до което лесно може да се стигне пеша или с градски транспорт. Така можем да забравим за малко за автомобила си, да намалим въглеродния си отпечатък и да се чувстваме по-тонизирани след лятна разходка в града.

Спектакълът на Samsung България и Just Cavalli се осъществява в партньорство със Столична община, модна агенция "Визаж" и Евгения Калканджиева.

Samsung Fashion Show е на 26 юли 2023 г. от 20 ч. пред НДК. Входът е свободен.