Нямаме съмнение, че третият път ще е за щастие. Първите две издания на Реките на София бяха толкова успешни, че фестивалът вече чупи рекорди. И всяко следващо задава тенденцията, че ще е още по-добро от предходното.

Реките на София, второто издание на фестивала и какво да очакваме от него

Реките на София оживяват отново

Интересни занимания за уикенда

Фестивалът за отдих и изкуство се завръща на познатата ни вече локация - Владайска река до Лъвов мост. Там от 2 до 4 септември всеки може да се забавлява на множество безплатни събития, с богатата музикална програма, арт базар, инсталации, модерен цирк и лятно кино.

Представителите на различните изкуства ще се съберат на едно място с многото хора, вече заявили желание да присъстват. Според организаторите, те се очаква се над 28 000. Имайки предвид, че това е рекорден брой посетители, отчитан досега, те имат абсолютното право да се гордеят със събитието си. И си личи колко много желание и труд влагат, за да го организират всяка година.

Снимка 585802

Източник: Реките на София

За третия път (за щастие) те са подготвили куклен театър, филмови прожекции, шоу с въздушна йога и базар на творци и занаятчии. Автентичната обстановка, препращаща към някогашния битак в коритото на реката, ще пресъздаде и духовият оркестър, който ще свири на живо. Съвременни изпълнения обаче също няма да липсват. И певицата YANA (Яна Янчева), както и софийска група Latino Kopeles Band ще се включат с музика.

Снимка 585800

Източник: Реките на София

Но изненадите, разбира се, не свършват дотук.

Реките на града, Русе и фестивалът, който ще се проведе на Кея на Дунав

Всички пътища водят към Русе

Три дни под Вития мост с “Реките на града”

Фестивалът Реките на София ще се проведе в района на Лъвов мост от 18 ч. на 2 септември и ще продължи до края на 4 септември (неделя). Вход свободен. Цялата информация и програма на фестивала са тук.