Серина Уилямс може и да не е играла мачове в тенис турнирите тази година, но за сметка на това има с какво да се похвали.

Серина Уилямс, краят на кариерата й и готова ли е тенисистката да се пенсионира

Идва ли краят на Серина в тениса

Въпрос на приоритети

Звездата показа как изглежда сградата, която Nike ѝ посвещава и дори кръщава на нейно име. Тя се намира в централата на спортната компания в Орегон, САЩ.

The Serina Williams Building е най-голямата в целия кампус - с размерите на около 140 тенис корта. Създадена е като креативно място, в което екипите на Nike се събират, обсъждат и реализират творческите си идеи.

Освен внушителна и модерна, сградата е пълна с история. Витрините във фоайето например са посветени на различните тенис турнири, в които Серина е участвала и постигнала най-значимите си победи на корта.

Впечатляваща е и гледката, която се разкрива извън Olympia Theater, кръстен на дъщерята на тенис звездата. Виждат се красиви стенни панели в лилаво (любимият цвят на Серина), като същевременно имаме поглед към старите и новите части на кампуса.

Серина Уилямс, четиригодишната Олимпия и модният стил на майка и дъщеря

Щастлива ли е Серина Уилямс като майка

Дъщеря ѝ я следва във всичко

"Тя е катализатор на творческа съвместна работа, с която по много начини свързваме Серина Уилямс, нейната инициативност като артист, защитник и спортист", казват от Nike. С което и обясняват вдъхновението си да посветят сградата именно на нея.