Колкото и добър спортист да си, неизбежно идва моментът, в който трябва да сложиш край на професионалната си кариера. И 40-годишната Серина Уилямс не просто знае това много добре, но смята, че е добре подготвена за трудното решение.

Серина Уилямс и тенис уменията на дъщеря й Олимпия Оханян

Колко талантлива е дъщерята на Серина Уилямс

На четири и с отработен бекхенд

Оглавявала шест пъти ранглистата на Женската Тенис Асоциация, тя е категорична, че през последното десетилетие не спира да се подготвя за момента, в който ще трябва да се пенсионира. Именно това е бил съветът и на нейния баща Ричард Уилямс.

"Подготвена съм за този ден", категорична е Серина. Тя прави препратка към биографичния филм King Richard, в който Уил Смит играе нейния родител, даващ й мъдри наставления.

Снимка 562966

Източник: GettyImages

"Смятам, че е наистина важно винаги да имаш план. И това е, което правя - винаги имам план", казва с увереност тенисистката. Освен със спорта, ежедневието й е ангажирано и с бизнес начинанията й, както и с грижите за семейството. Затова и не крие, че има дни, в които й е трудно да балансира с всичко, цитират я от Bang Showbiz.

Серина Уилямс, Алексис Оханян и романтиката по повод годишнината им от сватбата

Романтиката на Серина и Алексис

Думите, с които милионерът я трогна

Серина иска да бъде истинска добра във всяка своя роля и не крие, че това е много "изтощаващо". Но пък има добър екип около себе си, който да й помага. Тя не крие и че иска още деца и вероятно именно това ще е най-големият й стимул по-скоро да се пенсионира от корта.