Серина Уилямс с гордост показа, че четиригодишната ѝ дъщеря Олимпия наистина е нейно умалено копие.

Серина Уилямс и тенис уменията на дъщеря й Олимпия Оханян

Колко талантлива е дъщерята на Серина Уилямс

На четири и с отработен бекхенд

Майката споделя техни общи снимки, на които двете позират облечени по еднакъв начин - с ярко розови мини рокли на Balmain, с характерните за марката щампи.

Разбира се, публикацията получи множество положителни коментари от страна на Instagram последователите на тенис звездата. Дори съпругът ѝ и баща на Олимпия - Алексис Оханян се включи и написа красноречивото: "Всичко".

Това не е първият път, в който Серина и Олимпия решават да споделят общия си моден стил и със сигурност няма да е последният. По време на Седмицата на модата в Милано, двете момичета бяха забелязани да носят еднакви черни палта. Дори, когато решат да спортуват заедно, задължително носят едни и същи тенис екипи.

По всичко изглежда, че Серина е много щастлива в ролята си на родител и дори наскоро разкри, че би искала да има още деца.

"Да, определено мисля за това да имам повече деца", сподели тя пред Еtonline. "Просто изчаквам подходящия момент. Знам, че може би никога няма такъв и че часовникът "тиктака". Но обичам да планирам нещата. И дори мога да се откажа от спорта, ако се налага, само и само да разширя семейството си."

Серина Уилямс, краят на кариерата й и готова ли е тенисистката да се пенсионира

Идва ли краят на Серина в тениса

Въпрос на приоритети

Така че, може да очакваме братче или сестриче за малката Олимпия съвсем скоро.