Още се срещат от този тип хора, за които краят на лятото е и край на необходимостта от слънчеви очила. Щом дойде септември, те ги скриват надълбоко в някой шкаф, за да влязат в полза чак година, през юни-юли.

Все повече обаче са хората, които разбиват клишетата и излизат извън рамките - и на лятото, и на предразсъдъците. За тях слънчевите очила са задължителен аксесоар, подходящ за всеки сезон.

Носенето им не е задължение, а начин да изразят себе си, своя стил. Така есента става един страхотен повод да разходят новия си чифт. 

Активният градски човек

Той е винаги в движение, прекарва повече време по улиците на града, отколкото вкъщи. Предпочита да ходи пеша, да използва електрически скутер или колело. В краен случай се качва и на автомобила си.

Уикендите е отново на открито и с приятели. А през цялото това време навън слънчевите очила Carrera не слизат от лицето му.

И какво като на улицата няма друг, освен него, който да е с очила? И какво като скоро ще е ноември?

Снимка 448799

Източник: Carrera

Той знае, че есенното слънце е не по-малко вредно от това през лятото. То грее по-ниско и успява лесно да ни заслепи. А вятърът и облаците могат само да ни заблудят, че очите ни нямат нужда от UV защита в модерна форма.

Госпожа Модна тенденция

Всички се обръщат след нея, а тя се обръща след всяка витрина на бутик. Прелиства едно след друго модните списания и насън да я бутнем, може да ни издиктува всичко, което е на мода през този сезон.

И именно защото е на "ти" с тенденции, тя никога не излиза от вкъщи без слънчевите си очила Carrera, независимо какво е времето навън.

Снимка 448801

Източник: Carrera

Понякога кой точно чифт да избере за днес се оказва най-трудният избор през целия ден, защото колекцията й си е за завиждане. Често прибавя и по някой нов чифт.

Но най-важното за нея е слънчевите очила да пасват идеално на тоалета й, да го допълват и правят още по-стилен. Защото именно те са най-любимият й аксесоар.

Тузарят

Можем да го намерим в най-актуалните барове и клубове. Обича да наблюдава какво се случва около него, без другите да виждат какво си е набелязал. Затова и носи слънчевите си очила Carrera там, където за мнозина са излишни. Но те са част от него, независимо от часа, независимо от сезона.

Снимка 448797

Източник: Carrera

Приглушена светлина, силна музика и той, който ни гледа зад тъмните си стъкла. Няма как да не събуди интереса ни и да не ни накара и ние да погледнем към него.

Вечният купонджия

Четвъртък, 9 часа, в офиса. Вратата се отваря и първото, което виждаме, са чифт слънчеви очила Carrera. Някой май пак е прекалил с купона в сряда вечер и те са единственото спасение, за да изглежда прилично.

Снимка 448796

Източник: Carrera

Освен че не виждаме колко са червени очите му след снощните подвизи, даже е доста по-стилен от обичайното с чифта от новата колекция, който използва при спешни случаи, като тези. И не само през лятото, защото купонът не свършва с неговия край.