И нас са ни учили, че да бършем ръцете си в дрехите докато ядем, е невъзпитано. Но това правило си има едно-единствено изключение. То е само в случаите, когато сме облекли правилните панталони.

Джулия Фокс, панталоните-ботуши и новите модни провокации

Новите провокации на Джулия Фокс

Това ботуши или панталони са...

Тук говорим за един много конкретен и специален чифт панталони, с които бихме казали, че би ни се разминал номерът дори и ако в тях избършем мазните си ръце след обяда. Едва ли някой дори би забелязал, ако след това сме ги лекьосали. Но как така?

Ами като си набавим един чифт от дизайнерския модел, който хранителната верига Chipotle и дизайнерът Никол Маклафлин създават заедно. Както и вероятно вече сме предположили, става дума за панталони, направени от салфетки.

Леко уточнение - в бежово са. Заради цвета им те приличат на карго панталони, а още повече, че и функционират като тях - могат от дълги да се превърнат в къси просто чрез отделяне с ципа в долната половина. Нас лично пък най-много ни спечелиха джобовете. С тях дрехите са винаги по-удобни и така наречените Chipotle Napkin Cargo Pants също си ги имат.

След като вече сме си представили тази екстравагантна идея, няма как да не се запитаме как се реализира тя. И звучи изненадващо просто, макар и да не е толкова лесно за изпълнение на практика. За да сглоби (буквално) панталоните дизайнерът Никол Маклафлин зашива всички парчета, салфетка по салфетка, пише delish.

Е, надяваме се в крайна сметка всички усилия по идеята и изпълнението ѝ да са си заслужавали. Все пак, панталоните не могат да се носят повече от няколко пъти, пък за изпиране и дума не бива да става.

Кейт Мос, Джони Деп и любопитните подробности, които разкри моделът за връзката им

Когато Джони Деп кара Кейт Мос да бърка в панталоните му

Една стара история за една диамантена огърлица

Признаваме обаче, че дори и не толкова практични, Chipotle Napkin Cargo Pants приковаха вниманието ни и подразниха любопитството ни. Започнахме да се замисляме дали би ни било удобно да ги обуем и как биха реагирали случайните минувачи по улиците, в случай че дръзнем да се разходим с тях.