Джони Деп и Кейт Мос са двойка в периода между 1994 г. и 1998 г. Разделят се, за да може той да се посвети на актьорската професия. И по всичко личи, че независимо от изминалите години двамата продължават да изпитват голямо уважение един към друг.

Кейт Мос, Джони Деп и има ли вероятност двамата да се съберат отново

Заедно ли са отново Кейт Мос и Джони Деп

Поводи за съмнение

Да не забравяме, че Кейт Мос свидетелства в делото, което заведе Джони Деп срещу бившата си съпруга Амбър Хърд, където съвсем категорично го защити. А показанията ѝ несъмнено помогнаха на актьора да спечели съдебната битка. 

В скорошно интервю за Sky News Кейт Мос разкрива някои подробности за връзката им, като например фактът, че именно той ѝ е подарил първите диаманти в живота.

Поводът да спомене диамантите е разговорът ѝ относно една от най-забележителните ѝ корици през годините, а именно тази за британския Vogue през 1995 г., където Мос е облечена в бяла рокля на Джон Галиано. 

Тя си спомня и за бижутата, които носела по онова време. Интересното в случая обаче е как точно ги е получила.

"Диамантената огърлица, която Джони ми даде, всъщност бяха първите диаманти, които някога съм притежавала. За да ги получа обаче, трябваше да ги взема от панталоните му. Бяхме излезли на вечеря и Джони каза: "Имам нещо в задника си, можеш ли да погледнеш?", а аз отвърнах: "Какво?" Той обаче ме насърчи да пъхна ръката си в панталоните му. За голяма моя изненада извадих диамантена огърлица. Тази диамантена огърлица, с която после и позирах", разказва Кейт Мос.