Всички се готвят за празниците и активностите около тях, но те ще преминат бързо и неусетно, а накрая често се чувстваме сякаш имаме нужда от "почивка от почивката". В бързината да зарадваме нашите близки с хубави подаръци и преживявания често забравяме себе си и собствените си желания. Затова сега е перфектният момент да се възползваме от празничните отстъпки и да се наградим с някое друго смарт устройство, за да стартираме новата година подобаващо.

Благодарение на неустоимите коледни оферти от А1 това е напълно възможно и то на преференциална цена. До края на годината потребителите на телекома ще могат да закупят два смартфона на марката Xiaomi с цели 50% отстъпка, както и с подарък фитнес гривна. Устройствата Xiaomi Redmi Note 12 Pro и Xiaomi 13T ще бъдат достъпни за всеки клиент на половин месечна такса за първите 12 месеца от договора с плановете Unlimited Ultra и Unlimited L.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro

С 6.7-инчов HD+ Flow AMOLED дисплей и функция за грижа за очите, 5G смартфонът на Xiaomi ни предоставя всички удобства за по-бърза и качествена работа. Устройството разполага с 16MP селфи камера и тройна основна камера (50MP+8MP+2MP), а технологията OIS осигурява минимален ефект от трептене и вибрации по време на снимане.

Освен това, моделът идва с 256 GB вградена памет и издръжлива 5 000 mAh батерия с възможност за турбо зареждане. През настоящия месец Xiaomi Redmi Note 12 Pro може да бъде закупен от А1 срещу 12.50 лева на месец с план Unlimited Ultra.

Снимка 646866

Източник: A1

Xiaomi 13T

С професионална система от камери Leica и мощна тройна основна камера (50MP+50MP +12MP), Xiaomi 13T позволява заснемането на автентични фотографии с максимално реални цветове. Този модел разполага и с мощен процесор MediaTek Dimensity 8200-Ultra, защита от вода и прах IP68 и 67W турбо зареждане. Сега устройството се предлага с план от А1 на промоционална цена от 29.99 лева на месец и план Unlimited.

А какво по-хубаво от бонус подарък

Смарт гривната Xiaomi Smart Band 8 Active е мотивацията за края на годината, от която не знаехте, че се нуждаете. Тази фитнес гривна ще ви помогне по пътя към новите цели и спортните начинания. Устройството разполага с функции за следене на множество здравни показатели, живот на батерията до 14 дни и голямо разнообразие от спортни режими. За да се чувствате уверени дори в най-екстремните ситуации, умният здравен мониторинг на гривната ще ви държи в течение с вашите основни показатели, като наличност на кислород в кръвта, пулс и качество на съня. Освен това, устройството поддържа над 50 спортни режима с разнообразие от активности, за да ви помага в тяхното следене и правилно изпълнение.

Снимка 646870

Източник: Shutterstock

Времето покрай Коледа и Нова година носи усещане за ново начало, надежда и силна мотивация да бъдем по-добра версия на себе си. Това са дните, в които имаме време да помислим за своите нужди, както и да си поставим нови цели за предстоящата година. С празничните предложения от А1 можем да се сдобием с две напълно нови устройства, които да използваме за своите интереси и хобита през новата година. Смартфон за времето, когато имаме нужда от повече свързаност, и фитнес гривна - за динамично начало с нови спортни занимания. До края на годината Xiaomi Redmi Note 12 Pro и Xiaomi 13T ще бъдат достъпни на празнични цени с 50% отстъпка с планове Unlimited Ultra и Unlimited L, в комплект с фитнес гривна Xiaomi Smart Band 8 Active. Оставете още един подарък под елхата и зарадвайте себе си.