Август може и да се готви да ни напусне, но на Емили Ратайковски изобщо не ѝ пука за плановете му. Този път не визираме необходимостта, която Емрата изпитва, да остава без дрехи, а пускането на нови модели бански.

Емили Ратайковски, окосмените подмишници и правата на жените

Емили Ратайковски вече не е толкова секси

Другото лице на модела

На пръв поглед може да изглежда малко странно защо пуска нови модели в края на лятото, но добре знаем, че на екзотичните места по света се ходи и зимата.

Новите модели на Inamorata са четири, но са в типичния за Емили стил. Имената им също са доста забавни - Hygiena, Melba, Encinitas и Grandview. Започваме ги отзад напред.

Емили с Grandview

Източник: Inamorata

Емили с Grandview

Емили с Grandview

Източник: Inamorata

Емили с Grandview

Ние лично останахме впечатлени от Grandview, защото името изобщо не е случайно. Банският е цял, но е толкова изрязан, че можем да потъмнеем, само докато го гледаме. Цената му обаче не е много за гледане - 160 долара.

Според сайта на Inamorata, най-дръзкият бански до този момент е Encinitas. Той е вдъхновен от 80-те години на миналия век и - като за цял бански, не скрива много. Ще ни скрие и 160 долара от портфейла, ако решим да го купим.

Толкова за целите бански, защото Melba и Hygiena са от две части, които ние намираме направо за консервативни в сравнение с видяното до момента.

Емили Ратайковски, Inamorata и новите секси ризи

Новите секси ризи на Емили Ратайковски

Емили знае как да провокира интереса ни