Не се сещаме за по-хубав начин да стартираме седмицата от това да обърнем вниамние на Емили Ратайковски. Лятото е в разгара си и очаквахме Емрата да ни изненадата с още някой изрязан модел бански, но не познахме.

Емили Ратайковски и секси ваканцията й на Майорка

Секси ваканцията на Емили Ратайковски на Майорка

Снимки от миналото, снимки от настоящето

Нов модел има, но не е бански, не е и бельо. Става дума за... ризи. Може първоначално да настъпи объркване от факта, че Емили пуска ризи, защото те определено не се връзват в концепцията на линията ѝ Inamorata.

От профила ѝ в Instagram разбираме и каква причината за решението ѝ. От написаното става ясно, че Емили има навика да краде ризите на съпруга си Себастиан Беър-МакКлард.

В един прекрасен момент обаче ѝ е просветнало, че не само тя облича ризите на мъжа си. Ето защо е създала линията El Camino.

За да може всички жени да се чувстват комфортно и секси. El Camino разполага със седем модела дамски ризи, които, разбира се, са в различни цветове и принтове, така че да могат да бъдат съчетани с банските на Емили.

Емили Ратайковски, Inamorata и колко секси са новите модели бански

Емили Ратайковски с нови секси бански

Inamorata ни разгорещи

Ратайковски обаче пише, че могат да се носят и напълно самостоятелно. Цената на ризите обаче не е никак скормна - 95 долара.